Látogatás valaki, Nyaralás utazás, Tömegközlekedés, Turisták helye

Tanzánia Utazási csomagok álmai szállását

Tanzánia valójában egy vegyület két állam, Zanzibár és Tanganyika. Ez áll a 26 állam vagy területeken hárman Zanzibar és a környező szigetekre, míg a többi területen található a kontinens Tanganyika az afrikai kontinensen.


Emberek éltek Tanzánia már két millió évvel ezelőtt. Körülbelül 2000 évvel vissza az időben, halászok csoportjainak kezdett tartózkodásra és gyűjtött az országban, hogy hívjuk Tanzánia ma. Kivándorlási hullám folytatódott különböző korszakaiban, amíg az iszlám lett az uralkodó vallás az országban a 8. és 9. században.

Arabok Omán kezdte átvenni az irányítást a tanzániai a 19. század végén, amikor a szultán Omán, Said bin Sultan, megmozdította tőke Zanzibár 1840-ben, amikor a város lett a központja a kereskedelem rabszolgák. Ma Zanzibar, lenyűgöző strandok szívesen utazók tölteni a szabadságot Tanzániában.

A németek megszállták Tanzánia, kivéve a Zanzibár szigetén, a 19. század végén, és az ország része lett Német Kelet-Afrikában. De miután a vereség a németek az első világháború, Nagy-Britannia átvette az irányítást Tanzániában.

Robert McGoldrick – 2012

A brit uralom Tanzánia fejeződött be 1961 átmeneti időszak után. Néhány évvel később, amikor a lakosság vált Zanzibár arab uralkodók Tanzánia között jött létre a szigeten és Tanzánia Tanganyika terület a főváros található Dar El Salaam.

Sok turista elkezdték dönt, hogy tölteni a szabadságot Tanzánia nemrég miatt számos oka lehet. A strandok Tanzánia egyik legszebb a világon. Kilátás nyílik az Indiai-óceán, az üdülőhely a sziget Zanzibár és Pemba különösen elég elképesztő, pálmafákkal és különféle növények környező strandok kínálnak a vendégek turnézott Tanzánia és páratlan hangulatot aligha bárhol máshol a világon.

A legérdekesebb tevékenység turisták számára, akik tölteni szabadságukat Tanzánia volna tenned, hogy megy egy szafari kirándulás a védett területeken, amelyek gazdag sok fajta és állatfajok. Az északi része Tanzánia három csodálatos védett területek a Serengeti, Ngorongoro, és Manayara tenné csodálatos kirándulások.

Vannak például Mikumi és Ruaha és a védett terület, ahol az utazók touring Tanzánia lehet lovagolni egy 4X4 járművet, és nézni az oroszlánok, tigrisek, párducok és különféle vadon élő állatok természetes környezetben. Jelenleg több mint 25.000 féle állatok élnek Tanzániában.

Az egyik legszebb védett területek turisták Tanzánia soha ne hagyja ki a Serengeti Nemzeti Park. Ez a gyönyörű park hatalmas méretű és köztudott, hogy a bevándorlás több mint egy millió gnú és nagyszámú zebrák. Ez a természetes park tartják az egyik legjobb Afrikában, mert a gazdag természeti élet és a sokféle állatok láthatók ott.

Jens Hilligsøe – 2014

Tanzániában is otthont a legmagasabb hegy a világon. Kilimanjaro Mountain az egyik helyen, ami vonzza az utazókat a világ minden tájáról, hogy utazni Tanzániában. Kilimanjaro védett terület az UNESCO Világörökség annak történelmi jelentősége van.

Ha az a fajta turisták, akik szeretik a történelmi helyszínek, fogadó Zanzibar Stone Town, a legrégebbi része a sziget. Ez a terület fontos szerepet játszott a kereskedelmi tevékenységet a rabszolgák és fűszerek a 19. században.

A régi épület a város, amely túlélte a mai napig, tükrözi a csodálatos keveréke az afrikai, arab, európai és indiai kontúrok az építészet és a design. Zanzibár, az arab kormányzott hosszú ideig, néhány jelentős történelmi mecsetek.

Ha ön egy rajongó a csodálatos strandok, szafari, vadon élő állatok, nagy hegyek, és az afrikai kultúra, tervezze meg következő utazását Tanzánia, amely akkor biztosan van egy nagy nyaralás egy mesés helyre!

Tags :