Látogatás valaki, Nyaralás utazás, Tömegközlekedés, Turisták helye

Nyaralás utazás Club: A Jó, a Rossz és a Csúf!

Szerint a Project: Idő Ki, 40% -a nem használják az amerikaiak minden a kijelölt naphoz képest. Sokan nem is gondolnak, hogy az utazási lehetőségek, amíg el nem készül a döntést, hogy időbe telik le, és valahol. Sok esetben ez nem nagyon messze előre, és stresszes lehet tervezni.

Olyan sok módon lehet foglalni utazási ma több száz utazási weboldalak, utazási klubok és kedvezményes utazási vállalat is. Utazási van valami, hogy mindenki szeret csinálni, ha kész a helyes utat. Tervezés utazás és a remek élmények teszik az utazást is sokkal pihentetőbb, és lehetővé teszi a feltöltés, hogy mindenkinek szüksége van.

Nézzünk egy pár utazási lehetőséget, hogy sok ember hallott: Utazás Klubok és az időben megosztott tulajdonosi. Mindkettő sok különböző lehetőségeket tervezésekor utazás, de ez a két utazás módja, hogy a legellentmondásosabb. Sokan szeretik ezeket a lehetőségeket, és számos utálom őket.

Utazás Klubok:

Az utazási klub egyedülálló utazási élményt, mint egy időben megosztott; de akkor fizet díjat kap egy bizonyos számú pontot használni utazási hálózatukon belül az üdülőhelyek és a célpontok a világ minden tájáról. Ez a tagság lehetővé teszi az Ön és családja használja a pontot egy adott időben, és nem halmoz azokat a pontokat, az idő múlásával, hogy készpénzt őket egy későbbi időpontban az utazás egy nagyobb csoport.

Kenny Sharpe – 2010

Egyéb utazási klubok kínálnak kedvezményes utazási lehetőségek, ahol fizetni a havi tagsági díjat, és viszont akkor kedvezményes áron kirándulásra, hogy már tervezik ki. Csak annyit kell tennie, mint egy tag lefoglalja az utazást és a díjazást. Néhány esetben az utazás a cél az, a saját, de az információt vázolt minden út leírása.

Néhány utazási klubok vannak lehetőségek az ügyfelek számára, akik már tagjai, hogy a pénz és a jutalékot minden személy számára, aki feliratkozik alattuk az utazási klub programot. Ez egy olyan típusú hálózati marketing program, ahol sok ember tett pénzt vagy kapott szabad utazás, míg mások tettek semmit, és úgy érzik, elvesztették a pénzt. Network marketing egy legitim formája az üzleti, de nem mindenki számára. Ez nem kap gazdag gyors programot.

Az a felismerés, hálózati marketing, hogy ez egy “átverés”. Sokan elvesztették pénzt a hálózati marketing és sokan egy csomó pénzt a hálózati marketing. Azok, akik egy csomó pénzt a hálózati marketing nagyon keményen dolgozott, hogy hol vannak a hálózaton belüli marketing. Igen, beszélnek róla, mintha élvezem, mert ők élvezik a munkát, de úgy kezelik, mint egy munkát, és keményen dolgozunk, hogy toborozni, eladni, és építik üzleti.

Időben megosztott használati jog tulajdon:

Ez egy másik érzékelt “átverés”, vagy ahogy az emberek, hogy a pénzt megfelelően. Időben megosztott használati jog tulajdonjog egy másik törvényes módja az utazásnak egy cél évente vagy kétévente függően vásárolt héten. Jogtulajdonosok kapnak egy okiratot, hogy a tulajdonában, hogy a saját részére egy meghatározott összeget a napon vagy héten egész évben.

Nick Bramhall – 2007

Ahol sok ember úgy érzi, ez egy átverés, ha a karbantartás és az adók jönnek. Mindenki fizet karbantartási és adót a tulajdonság, hogy saját, miért lenne egy időben megosztott, más? Ez egy deeded darab ingatlan, mint egy ház. Ezek a díjak segítenek a frissítések az ingatlan, valamint a rögzítés dolog, ami elromolhat egész évben. Hűtőszekrények leállnak és a falak kell festeni, időszakonként, minden tulajdonos köteles segíteni fizetni ezeket a költségeket.

Az időben megosztott használatról tulajdonosi szerkezet nagy azok számára, akik ténylegesen használják őket. Ez az, amikor az emberek nem használják a hetet, hogy úgy érzik, hogy pénzt veszít. Vannak még lehetőségek, hogy kicseréljék a timeshare más városok és üdülőhelyek használva csere cégek, mint az RCI és Interval International. Ezek a források segítségével még több értéket ki az időben megosztott tulajdon.

Szeretne többet megtudni a két lehetőség, nézd meg a szabad jelentést, amely ismerteti számos különböző lehetőségeket, amikor az utazás, a külföldi és hazai. Olyan sok lehetőség és módon pénzt takarít meg, valamint programokat segít pénzt utazás.

A szerző, Kim Edwards egy utazási ipar szakember, aki úgy véli, hogy az emlékek tett a családjával és barátaival ellátogat a világ néhány a legjobb emlékei az életed, és soha nem lehet elvenni.

Tags :