Látogatás valaki, Nyaralás utazás, Tömegközlekedés, Turisták helye

Las Vegas repülős túrák Grand Canyon Valentin napra

A Grand Canyon az ideális hely egy Valentin napi menekülés. Foglalhat egy repülőgép túra ki Vegas, és repül a Canyon körülbelül egy óra. A sík túra ideális, mert nem hulladék sok időt kapok a Canyon, és hogy több ideje marad, hogy élvezze a tájat és tevékenységek, ha te vagy ott. Ezek a túrák rendkívül népszerű szerte a Valentin-nap ünnep, így ha azt tervezi, hogy az egyik, azt szeretnénk, hogy foglalja le előre.

Repülős túrák ki Vegas repülnek a dél-felni, vagy a West Rim. A járat a dél-felni körülbelül egy órát, de a járat a West Rim csak harminc percig. A repülés a kanyon festői is, és akkor kap, hogy a hatalmas Hoover-gát és szép a Mead-tó a levegőből.

Vegas repülős túrák megy a nyugati pereme

Repülős túrák Vegas levegőn csak túrákat vagy leszállás túrák. A leszállás túrák jönnek a lehetőséget, hogy adjunk a szórakoztató kalandokat, mint a vevő egy helikopter ereszkedést az alján a Canyon.

 

A helikopter frissítés ajánlott, mert akkor kap, hogy a Canyon alulról felfelé, és akkor még lehet, hogy egy Champagne piknik. Egy másik, szórakoztató dolog, amit tehetünk a Canyon padló vegyen részt egy hajóúton a sima víz a Colorado folyó. Vannak szórakozást a tetején a West Rim is, mint a séta a Skywalk, ami egy hatalmas üveg kilátóhoz, hogy lóg a 70 láb széle fölött a Canyon. Ezen felül, akkor élvezheti a kilátást és a természet szépségét túra- néhány a festői pályák tetején a felni.

BlueEyeTea – 2006

Ha van egy nagy család, vagy több ember a csoportban, majd járja repülőgépes a legjobb megoldás, így együtt utazni. Hasonlítsuk össze a repülőgépek, a túrák, amely képes 19 utas a túra helikoptereket, csak folytatni hat. Repülős túrák jók, ha a szűkös költségvetés is, mivel a tipikus repülőgép túra körülbelül $ 100 kevesebb, mint a hasonló helikopter túra.

Touring déli pereme Repülővel

A repülőgép túrák, hogy hagyja Vegas irány a repülőtér Tusayan, ami csak kívül a fő kapuit a South Rim. Ha egyszer kap a repülőtérre, akkor lehetősége van a váltás a helikopter, vagy buszos túra a Dél-Rim. Azt is repülni a Dél Rim egy repülőgép túra, majd repülnek vissza Vegasba.

 

Az egyik légi túra lehetőségeket ad 30 perc repülési idő egy helikopter vagy repülőgép, és repül a föld felett az észak és dél felnik. Ha azt szeretnénk, hosszabb repülési tapasztalattal, majd foglalja le a meghosszabbított turné helyett. A kiterjesztett túra változat repül akkor több mint a föld között az Észak-és Dél-felnik, valamint a föld egészen a keleti park szélén. Ez 50 perces repülés viszi át a lenyűgöző 75 százaléka a teljes Nemzeti Park földeket.

Frissítések állnak rendelkezésre a dél-felni is, például, akkor foglaljon földi túra. Ha a túra tartalmaz egy földi frissítést, ha egyszer földet a repülőtéren Tusayan, akkor tegyük egy busz, és lovagolni a parkban egy túra tart, hogy 2,5 óra és úgy, hogy az összes fő kiemeli a Dél-Rim. Azt is könyv egy helikopter túra, vagy repülőgép túra mentén a buszos túra egy átfogó pillantást a szépség, a South Rim.

Dennis Jarvis – 2010

Ne késedelem vagy Túrák teljes legyen

Ne felejtsük el, hogy a Valentin-nap egy elfoglaltak túrák a Canyon. Ez okból meg szeretné vásárolni a túra két héttel előre, ha tudsz. Ha készen áll, hogy vásárolni, vásárolni a túra online hitelkártya, mert ez azonnal fenntartja a helyükön, és kapsz visszaigazolást a túra.

Nézzük össze

Ha keres egy szórakoztató és egyedi módon ünnepelni a Valentin-nap, akkor meg kell tervezni egy utat a Canyon. Egy légi túra létre memóriák és a szeretett egy soha nem fogja elfelejteni. Számos túra lehetőségeket és frissítéseket, hogy fontolja meg, így létrehozhat egy túra szeretni fogja, és megengedheti magának, hogy megy a South Rim vagy a West Rim. Hozd túra foglalható a lehető leghamarabb, így a Valentin-nap tele van gyönyörű festői kilátást, a kaland és különleges töltött időt a szeretett egy.

Grand Canyon szakértő Keith Kravitz egy nagy rajongója a Las Vegas repülős túrák a Grand Canyon, és javasolja az utazók itt kezdődik egy listát a legjobb járatok a legalacsonyabb áron

Tags :