Felülvizsgálatot, Látogatás valaki, Nyaralás utazás, Tömegközlekedés, Turisták helye

A felülvizsgálatot a Wild Africa Trek túra

Vad Afrika Trek egy túra, hogy a felajánlott térítés ellenében (a honlap most azt mondja, $ 189 249 $ fejenként) az Animal Kingdom főleg a Kilimandzsáró Safari. A túra során, akkor kap egy lassabb változata Safari (hogy jobb képet), valamint egy túra gyalog keresztül néhány Safari alapon. Ebéddel Savannah és képek is biztosított, és benne van az árban.


Részt vettünk a túra nászútra 2013. október (az úgy medve velem, amíg én mondom a részleteket!). Amikor eljut találkozni pont, itt az ideje, hogy megfeleljen fel! Amint az az alábbi képeken, meg kell viselni mellény és a hám az Ön biztonsága járás közben része a túra. A kamera kell erõsítve a szervezet, és csatlakozik a Nyugat, és akkor kapsz húrok a napszemüveg. Ha a személyes dolgokat esik a túra során, nincs szerzés vissza őket! Ön is kapott egy vizes palackot egy karabiner csatolja a mellény és használni a séta, hanem haza emlékbe.

Innen lehet találkozni a két útmutatók, aki segít, hogy iránymutatást és információt, miközben a fotó fotósok a nap, és az elején az utazás gyalog. Ebben a részben lehet “vándorol” a félig backstage-nak eljutni az első csodálatos kilátás nyílik a vízilovak. Mint látható, a kép alatt megjelenő hám van kötve a biztonság érdekében megadja a lehetőséget, hogy a szélére, és lenézek.

 Thomas Tolkien – 2010

Onnan, hogy itt az ideje, hogy átlépje a kötél híd talán feltűnt, miközben lovas szafari. Ha Ön vagy valaki a párt fél a magasságtól, ez nem lehet az Ön számára. Egyébként ez egy fantasztikus élmény. A kötél hidak elég magas, és menj jobbra át a krokodil gödörbe! Ismét van kötve, amennyit csak lenne egy kötélpálya itt, így annak ellenére, hogy a deszka a híd választja (amely jobb rálátása a lábad alatt), akkor nem megy sehova!

Innen a fedélzeten egy kört jármű (más, mint a normál járművek) és hozott egy módosított (és lassabb) változata szafari. Utunk során legalább a vezető, hogy húzza át hosszabb ideig lehetővé teszi számunkra, hogy a képek az állatok a háttérben, és beszélni részletesen a különböző vadon élő állatok a síkságon.

Akkor itt az ideje, hogy ne az ebéd … a szavannán! Íme néhány a csodálatos kilátást a piknik! Élvezni fogja a gyönyörű táj, a Kilimandzsáró Safari és a lakosok Savannah egy egyszer az életben vacsoráért.

Megtaláltuk az ebéd nagyon finom. Ez látható az alábbi nagyon aranyos kantinban tartályba. Nem emlékszem pontosan, hogy mi a menü volt, de tudom, hogy van egy gyümölcssalátát, a curry csirke saláta, egy nagyon finom hummus kis naan fordulóban, és néhány egyéb ételeket. Nem mondanám, hogy ez volt a Szívből ebédet, de nekünk ez jól sikerült.
Érdemes volt?

Rodrigo Soldon – 2013

IGEN! Úgy éreztem, hogy minden pénzt megér töltöttünk egy egyszer az életben dolog. Mi volt sok különleges dolgot nászútra a párt az érzékek a Victoria és Albert egy spa élmény, és így tovább. Ez volt messze a kedvenc dolog, amit csináltunk (és az összes többi cucc volt elég jó!). Most, szeretem a tapasztalat Safari általában így lehet egy kicsit elfogult, de azt ajánlom ezt a túrát.

Szeretné foglalni magad? Hívjon 407-WDW-túra és élvezd!

Az érdekelt, hogy indítsa el a tervezési folyamat? Lépjen kapcsolatba velem . Ott leszek, hogy segítsen minden lépésénél, emlékeztetni a fontos dátumokat, hogy emlékezzen, és megteszi a stressz és a szóváltás ki vakáció tervezés, hogy élvezheti a szórakoztató. A legjobb az egészben, a szolgáltatás teljesen ingyenes az én ügyfelek az elejétől a végéig. Szóval, mit vársz? Kapcsolat nekem ma egy ingyenes nem kötelező árajánlatot!

Tags :