Látogatás valaki, Nyaralás utazás, Tömegközlekedés, Turisták helye

A tabuk turisták észre, amikor utazik Szingapúrban

Szingapúr egy modern ország, nevezték a legtisztább ország a világ minden tájáról. Amikor utazik Szingapúrban, akkor egyáltalán nem kell alom, mert akkor szembe egy finom és csúnya bámul a városi polgárok.

Egyes helyeken, mint liftek, mozik és a tömegközlekedési eszközök, különösen irodai van a szabályozás megtiltja a dohányzást. Ezért, ha Ön megsérti ezt, akkor azonnal megbírságolták SGD 500.

Rágógumi lesz bírságolták SGD 1000 és akkor is kell szolgálnia, körülbelül 10 óra közösségi szolgálat.

Left Hand Tabu

Szingapúr egy ország a bevándorlók és a többségi lakosság indiai és iszlám. Az indiai és az iszlám szigorúan tiltja a használatát a bal kéz olyan tevékenységek, mint ajándék, kezet, evés, és így tovább. Ezért Szingapúrban, akkor érdekel a gesztusok és testtartás, és használja a jobb oldali érdekében, hogy alkalmazkodjanak az anyanyelvi kultúra.

Forgalom

Annak ellenére, hogy túl későn, akkor egyáltalán nem kell futtatni a piros lámpánál. Továbbá, hogy ülsz első vagy hátsó ülések egy taxi, akkor biztosan kell viselni a biztonsági övet. Ez egyrészt szokás és a törvény Szingapúrban.

Látogatás valaki otthon

Mielőtt belépett a magánlakás egy ismerős, vagy a szent istentisztelet a webhelyeket, akkor vegye le a cipőjét, hogy mezítláb.

Rodrigo Amorim – 2009

Szingapúrban a kultúra kézfogás, ha találkozol valakivel. Akkor kezet senkivel Szingapúrban, kivéve a muszlim nők számára, mert tilos kezet idegenekkel. A félreértések elkerülése érdekében, és megsérti a tabu, a legjobb módja az, hogy meg kell mosolyogni, és kissé meghajolt, amikor találkozol valakivel.

Ezek a tételek is, amelyek a szerencsétlen dolog, és nem lehet bemutatni másoknak Szingapúrban órák (képviselő gyász), zsebkendő (képviselő búcsú) és napernyő (ami rossz előjel).

Köszöntő és kommunikációs

A legtöbb Singaporeans beszél két nyelven: anyanyelvi és angol nyelven. Singaporeans cserélnek névjegykártyát, és meg kell emlékezni, hogy azok a kártyák, két kézzel, és mindig értékelik őket, nem hagyják el a kártyát a zsebébe, mielőtt olvasni őket.

Amikor kommunikál szingapúri emberek, ha egyáltalán soha nem beszél ellentmondásos és érzékeny kérdésekben, mint a politika, a faji megkülönböztetés és rágalmazás, vallások, és így tovább. Akkor beszélhetünk az utazási tapasztalatok és híres helyeket, hogy tudod, vagy utazott.


Thomas Waldek – 2010

A témák, amelyeknek tárgyalja Singaporeans legtöbb kiváló ételek, szállodák és éttermek.

Étkezés Etikett

Nem szabad helyet a pálcika tál vagy edény. Miután befejezte eszik, akkor is meg kell tenni őket a lemez csont vagy chili.

Élelmiszer

Az iszlám a fő vallás Szingapúrban. Ez a vallás tiltja alkoholos italok, a sertés és az élelmiszereket sertéshúsból készült.

Muszlimok nem esznek sertéshúst; Ezért, ha meghívja egy muzulmán barátja, hogy élvezze az étkezés, akkor gondoskodnia kell arról, hogy az ételek nem felhasználhatók vagy alkohol és a sertéshús, és meg kell vásárolni másfajta vágóhidakról mérkőzés az előírások az iszlám. Továbbá, ha meglátogat egy muszlim család, sohasem fog alkoholos italokat.

Hinduk nem esznek marhahúst. Alatt temetés, az emberek öltözz sötét ruhát és ad részvét pénzt páratlan számok fehér vagy barna borítékot.

Tags :